Gutes vom Geflugel. Eier - Fleisch - Federn / Good on Poultry. Eggs - Meat - Feathers

MotokoMotoko is verified member.

Administrator
Staff member
Donator+
Joined
Jan 26, 2010
Messages
6,240
Reaction score
3,088
Points
113
Venezuela Small Animal Veterinarian
Gutes vom Geflugel. Eier - Fleisch - Federn
Good on Poultry: Eggs - Meat - Feathers
by Regina Kuhn

00265979medium.jpg



Pages:
Publisher: --
Edition: 1st., 2008
Language: English
ISBN: 978-3800144297

Description

Umfangreiche Informationen und Expertentipps zu den vielseitigen Einsatzmöglichkeiten: Eier, Qualitätsmerkmale, Kennzeichnung, Produkte, Verarbeitung Eier in der Küche und als Kunstobjekte Fleisch, Erzeugung, Qualitätsmerkmale, Nährwert,Verarbeitung Federn und Daunen, Gesinnung, Verarbeitung.
Comprehensive information and expert advice to the versatility of eggs, quality characteristics, labeling, products, processing eggs in the kitchen and as art objects meat, produce, quality characteristics, nutritional value, processed feathers and down, disposition, processing.



Enjoy! :up:
 
Back
Top