- Joined
- Jan 26, 2010
- Messages
- 6,240
- Reaction score
- 3,097
- Points
- 113
Parasiten des Fischfilets. Erscheinungsbild, Biologie, Lebensmittelsicherheit
Parasites of the Fish Fillet: Appearance, Biology, Food Security
by Klaus Priebe
Pages: 503
Publisher: --
Edition: 1st., 2007
Language: German
ISBN: 978-3540722298
Description
Lebensmittelhygiene und Verbraucherschutz: Auf weltweiter Basis listet das Buch Fischarten auf, deren Muskulatur - überwiegend durch Parasiten - pathologisch verändert sein kann. Lebensmittelunternehmer und Mitarbeiter der Kontroll- und Hygienebehörden lernen hier das Erscheinungsbild von ähnlichen Abweichungen zu unterscheiden. Die Themen u.a.: Lebensmittelrecht, Verkehrsauffassung, Anatomie, Physiologie, allgemeine Pathologie, Ursachen der Muskelveränderungen. Diese sind überwiegend nach der Systematik der beteiligten Parasitenkategorien geordnet. Plus: zweisprachiges Glossar; zusätzliches Register über Fischarten, Parasiten, Zwischenwirte.
Food hygiene and consumer protection: On worldwide base the book lists the fish kinds whose musculature - can be changed predominantly by parasites - pathologically. Food enterprisers and employees of the controlling authorities and hygiene authorities learn to distinguish here the appearance from similar divergences. The subjects among other things: Food right, traffic view, anatomy, physiology, general pathology, causes of the muscle changes. These are ordered predominantly after the system of the involved parasite's categories. Plus: bilingual glossary; additional register about fish kinds, parasites, interlandlords.
Parasites of the Fish Fillet: Appearance, Biology, Food Security
by Klaus Priebe
Pages: 503
Publisher: --
Edition: 1st., 2007
Language: German
ISBN: 978-3540722298
Description
Lebensmittelhygiene und Verbraucherschutz: Auf weltweiter Basis listet das Buch Fischarten auf, deren Muskulatur - überwiegend durch Parasiten - pathologisch verändert sein kann. Lebensmittelunternehmer und Mitarbeiter der Kontroll- und Hygienebehörden lernen hier das Erscheinungsbild von ähnlichen Abweichungen zu unterscheiden. Die Themen u.a.: Lebensmittelrecht, Verkehrsauffassung, Anatomie, Physiologie, allgemeine Pathologie, Ursachen der Muskelveränderungen. Diese sind überwiegend nach der Systematik der beteiligten Parasitenkategorien geordnet. Plus: zweisprachiges Glossar; zusätzliches Register über Fischarten, Parasiten, Zwischenwirte.
Food hygiene and consumer protection: On worldwide base the book lists the fish kinds whose musculature - can be changed predominantly by parasites - pathologically. Food enterprisers and employees of the controlling authorities and hygiene authorities learn to distinguish here the appearance from similar divergences. The subjects among other things: Food right, traffic view, anatomy, physiology, general pathology, causes of the muscle changes. These are ordered predominantly after the system of the involved parasite's categories. Plus: bilingual glossary; additional register about fish kinds, parasites, interlandlords.
Last edited: