Bovine Practitioner

good part of a book. if u have all of book, we will happy to upload it. think u very much. so interessting

calf umbilicus

http://depositfiles.com/files/7vdtu61jl

Umbilical herniation accompanied by Intestinal Evisceration and Fistulation in a three-day old female Friesian Calf: A case report
James okwee-Acai1+, Samuel G. Okech1, Samuel Majalija1 and Matthias Wasswa2
AJABS Vol 3 (1) 2008

request to moderators

I encourage members to put on the forum not only e-journals but also scans articles

best regards for all vet
:)

And one more thing

And one more thing, someone on this forum that accused me for old articles i prefer, answer is that , knowledge can not be too much, especially in magazines now more published are very valuable information is
encourage the inclusion of such articles
:)

odpowiedź

nie ma za co kolego z Włoch
pozdrawiam

powiedz co chcesz z weterynarii:welcome:

Introduzione

Saluto tutti i veterinari italiani:bye1:

statement

:thumb up:who is interested in bovine medicine and surgery, I invite you to cooperation

re

Ciao Jaro meno male che ci sei tu a mettere qualcosa sui bovini va..

Jak miło :) Zastanawiałem się czy jestem jedynym polskim użytkownikiem. Jeśli potrzebujecie jakichś konkretnych tytułów, być może będę mógł Wam pomóc. Mam tu trochę tego.

Pozdro

Sagittarius1978

witam

pewno że bym potrzebował
przedstawić Ci liste co bym chciał?
miło że są tu rodacy.

re

powiedz co Ty potrzeb\ujesz może coś pomoge z tej weterynarii. tu to mają ładnie wiedzy na tym forum , jak u ,,cyganki w tobołku"

Ta. Wiedzy mają sporo. Szkoda, że na studiach nie miałem dostępu do tych książek. Podeślij listę poszukiwanych tytułów na mojego maila: norek78@op.pl Jeśli będę mógł pomóc, to wrzucę link na to forum i dam Ci znać.

Osobiście poszukuję "McIlwraith & Turners Equine Surgery, Advanced Techniques". Mam jedną wersję tej książki, ale niekompletną i marnej jakości. Ponadto każdy tytuł z zakresu koni, psów i kotów (szczególnie koni).

Mam też parę książek po polsku, materiały specjalizacyjne z małych zwierząt, z rozrodu i z bydła. Chętnie się podzielę.

witaj , mam tą książke ale na ksero zrobioną , elektronicznie brak , chyba że ktoś z tego forum zeskanuje , bo nieraz się takowe pojawiają , daj swoją liste potrzeb , najlepeiej na tym forum na skrzynke , zaraz ktoś się przyczepi że rozmawiamy po polsku a nie językiem urzędowym.

Dear Jaro,

Could you reupload your thread about Ileus and subileus in the young bovine animal ?

Thank you !

:raisehat:

Back